over multi-graphic.nl

Reclame- en dtp-studio multi-graphic.nl is ontstaan als antwoord doordat veel reclamebureau’s de hoofdprijs durven te vragen voor een ‘gewoon’ simpel ontwerp. Dit doordat men meestal een duur pand heeft -liefst in het centrum- en dan ook nog al het personeel moet betalen. Veel overheadkosten dus.
Doordat multi-graphic.nl dit allemaal niet heeft blijft de prijs laag, maar dezelfde service wordt wel geleverd.

Mijn naam is Sandor Weijn en ik ben de drijvende factor achter multi-graphic.nl.
Ik heb de studie grafische vormgeving aan de kunstacademie gevolgd en daarna bij verschillende grafische bedrijven in loondienst gewerkt.

Toen mijn laatste werkgever aangaf te stoppen besloot ik in 2013 voor mijzelf te beginnen. En met succes! Ik werk met plezier voor veel diverse opdrachtgevers. Het zelfstandig ondernemen wordt steeds leuker.

logo
De oranje cirkel van het logo is ooit letterlijk ontstaan als de kringel van een glas op het viltje. Op de plek waar doorgaans veel creativiteit en ideeën ontstaan: in de kroeg tijdens een brainstormsessie in crisistijd.
Een grafische cirkel van allround. De visuele cirkel waarbij iedere aparte spot een thema, opdracht of ontwerp is. De één groter dan de ander. En de één gaat een langer traject in dan de ander.